Bitcoin Digital Beoordeling

Bitcoin Digital is een multi-asset brokerage bedrijf dat momenteel het meest populair is voor zijn cryptocurrency handelsopties. Sinds het begin van zijn Amerikaanse expansie in 2018, is het platform populair geworden onder Amerikaanse crypto-handelaren, hoewel ze nog steeds niet het volledige scala aan producten en functies kunnen benutten. Met de geleidelijke uitrol van de service stateside, neemt de interesse toe. Dus, hier zijn we met onze uitgebreide Bitcoin Digital review om u te helpen beslissen of dit het toekomstige huis van uw trades is.

Wat is Bitcoin Digital?

Bitcoin Digital is een internationaal handelsplatform opgericht in 2007 met een indrukwekkende staat van dienst in het ontwikkelen en introduceren van nieuwe functies. Het bedrijfsteam is trots op zijn multi-asset handelsdienst en tools zoals WebTrader en OpenBook. Daarnaast is het platform ook zeer geschikt voor forex trading. Toch spreekt het voor zich dat in 2021, Bitcoin Digital crypto het meest interessant lijkt te zijn voor het grote publiek.

Hoe Bitcoin Digital te gebruiken in de VS?

Hier is een korte Bitcoin Digital USA review:

Aangezien het bedrijf een kantoor heeft in de VS (evenals in Israël, Cyprus, het Verenigd Koninkrijk en Australië), is het legaal om deze makelaardij vanuit 41 Amerikaanse staten te gebruiken. Voorlopig zijn Amerikaanse handelaren beperkt tot crypto handel, maar het bedrijf is van plan om zijn volledige aanbod in de nabije toekomst te openen.

Om Bitcoin Digital in de VS te gebruiken, moet u een rekening openen. Houd er rekening mee dat de dienst omwille van regelgevende redenen niet beschikbaar is voor Amerikaanse burgers die buiten het land wonen.

Wat zijn de account vereisten?

Om een rekening te registreren en toe te treden tot de familie van Bitcoin Digital handelaren, moet u een aantal eenvoudige stappen volgen. Ten eerste, moet u uw persoonlijke gegevens, met inbegrip van uw volledige naam, gebruikersnaam, e-mail, en telefoonnummer. Ten tweede moet u een afbeelding van een paspoort of een identiteitskaart uploaden. U moet ook uw woonplaats bevestigen met een geldige energierekening van de afgelopen zes maanden.

FAQ

Hoe verdient Bitcoin Digital geld?

De brokerage verdient via Bitcoin Digital Gold fees en rente op cash saldi op de rekeningen van haar klanten.

Hoe handel ik in opties op Bitcoin Digital?

Om Bitcoin Digital opties te verhandelen, moet je eerst een account openen. Er is geen minimum storting vereist, dus u bent helemaal klaar en klaar om te beginnen met beleggen zodra uw account is geverifieerd. Om een order te plaatsen, dient u het aandeel te vinden waarvoor u opties wilt verhandelen. Klik vervolgens op de naam en vervolgens op Trade Options.

Heeft Bitcoin Digital kosten?

Bitcoin Digital heeft geen handels- of commissiekosten voor aandelen, crypto, opties en ETF’s. Het rekent echter $5 per maand voor zijn Gold-account. In het geval dat u besluit om uw Bitcoin Digital fondsen over te zetten naar een andere brokerage, moet u overdrachtskosten van $75 betalen.

Is Bitcoin Digital goed voor beginners?

Ja. Bitcoin Digital is gemaakt met technische beginners in het achterhoofd. De broker rekent geen kosten en biedt een gebruiksvriendelijke handelservaring op zijn eenvoudige en functionele mobiele app.

Is Bitcoin Digital legaal?

Ja. De hoogste autoriteiten zoals de SEC (Securities and Exchange Commission) en FINRA (Financial Industry Regulatory) reguleren het bedrijf. Ook zijn al uw fondsen verzekerd door FDIC en SIPC (behalve voor cryptocurrencies). U kunt gerust zijn en vergeet die beruchte „is Bitcoin Digital veilig“ vraag.