Bitcoin Whale Community bloeit terwijl Thanksgiving opdoemt

Bitcoin Whale Community bloeit terwijl Thanksgiving opdoemt

Bitcoin-walvisniveaus bereiken jaarlijkse hoogtepunten terwijl Ethereum de $ 500 overschrijdt en aandelenmarkten worden gesteund door de hoop op COVID-vaccins

Het aantal grote HODLers van Bitcoin bereikt jaarlijkse hoogtepunten.
Ethereum, XRP en Cardano kenden allemaal een sterke groei tijdens het weekend.
De aandelenmarkten hebben ook gesteund dankzij de COVID-vaccinrace.

Het is walvisseizoen in cryptovaluta. Het aantal adressen met aanzienlijke belangen is gestaag gegroeid, aangezien de prijs van Bitcoin de afgelopen maanden is verdubbeld.

Een Bitcoin-walvis, gedefinieerd als een portemonnee met meer dan 10.000 Bitcoin Era heeft volgens analysebedrijf Santiment jaarlijkse hoogtepunten bereikt. Er zitten nu 114 wallets in de Bitcoin OG-club, maar het aantal wallets met 1.000-10.000 Bitcoin is ook gegroeid tot 2.449.

De reden, volgens onderzoek gepubliceerd door Pantera Capital, is dat bedrijven zoals PayPay en Cash elke nieuwe Bitcoin opkopen terwijl deze wordt gedolven.

Hoe een bitcoin-tekort goed zou kunnen zijn voor crypto-investeerders

Ze worden vergezeld door andere grote investeerders die miljoenen Bitcoin aan hun banksaldi toevoegen, waaronder Grayscale en MicroStrategy, die miljoenen hebben verdiend aan de rente die Bitcoin met zich meebrengt.
Het is onmogelijk om de crypto-zeeën te bevaren zonder constant door nieuwe trends en modewoorden te navigeren.

Terwijl in eerdere bull-runs de liquiditeit van Bitcoin aanviel, zijn de dingen dit keer anders. Ongeveer 77% van alle 14,8 miljoen gedolven Bitcoin bevindt zich in illiquide portefeuilles (portefeuilles die niet veel Bitcoin verzenden, maar er liever aan vasthouden).

Dit toont aan dat walvissen hunkeren naar Bitcoin en wachten tot de waarde ervan toeneemt. Sommigen hebben zich afgevraagd of dit leidt tot een tekort aan Bitcoin.

Droogte van het aanbod drijft de prijs van Bitcoin op: kettinganalyse

Aan het eind van de dag komen prijzen op vrije markten doorgaans neer op twee factoren: vraag en aanbod.

Tijdens het weekend, terwijl de prijs van Bitcoin een beetje een achtbaanrit maakte voordat hij rond de $ 18.500 zakte, steeg de rest van de markt.

Ethereum leidde de aanval en won de afgelopen 24 uur 8,6%, terwijl de valuta richting $ 600 ging. Eind vorige week overtrof Ethereum de mijlpaal van $ 500, een prestatie die sinds 2018 niet is bereikt.

  • ETH
  • + 12,56% $ 593,11
  • 24H7D1M1Y Max
  • 12PM3PM6PM9PM12AM3AM6AM9AM12PM520540560580600
  • ETH-prijs

Elders in de top 20 steeg Cardano met 22% en bracht zijn wekelijkse winst naar 50%, XRP steeg met 5,6% en Tezos met 12,8%.

Deze ‚alt-coin‘-hausse heeft de marktkapitalisatie van crypto’s ver boven de $ 500 miljard geduwd.
Aandelenmarkten gesteund door COVID-race

Op de aandelenmarkten zullen Amerikaanse beleggers vanwege Thanksgiving een verkorte week hebben. Maar ondanks de verkorte week hebben de S&P, Dow en Nasdaq-futures allemaal goede weekenden gehad en naderen ze de uitbundige hoogtepunten van eerder in de week.

Dat lijkt grotendeels te wijten te zijn aan het steeds drukker worden van de race om een ​​COVID-vaccin te vinden en in te zetten. Van de ene op de andere dag heeft het coronavirusvaccin van AstraZeneca en Oxford University bewezen een werkzaamheid van 70% te hebben, terwijl Pfizer heeft gezegd dat het noodtoestemming zal zoeken om met de uitrol van het vaccin te beginnen.
Luister naar The Decrypt Daily Podcast
Uw dagelijkse dosis cryptocurrency-nieuws, leren, roddels en discussies.

Dat heeft geleid tot optimisme in de markten. Maar voor winkeliers die een deel van de verliezen van eerder dit jaar hopen te recupereren, hebben staten in de VS avondklokregelingen, op hun plaats gehouden adviezen en mandaten voor het dragen van maskers toegevoegd.

Dit komt omdat Amerika geen deksel op zijn stijgende gevallen lijkt te kunnen zetten. Dagelijkse nieuwe gevallen zitten nu rond de 168.000 per dag, aangezien COVID het leven heeft gekost aan meer dan 255.000 Amerikanen en meer dan 12 miljoen heeft besmet.

Hoewel online retailers hebben geprofiteerd van de stijging van de digitale uitgaven, zullen de winkeliers het moeilijk hebben.

Kommentare sind geschlossen.