Stortingsmethodes en kosten bij Crypto Bank

Stortingsmethodes en kosten bij Crypto Bank

Om een gewone rekening te openen is KYC gewoonlijk niet vereist op Crypto Bank (tenzij u fiat stort/opneemt) hoewel ze zich het recht voorbehouden u te vragen KYC uit te voeren als uw rekening rode vlaggen vertoont. Dit is om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de internationale wetten op het witwassen van geld.

Demorekening

Omdat Crypto Bank een cryptocurrency exchange is, is er momenteel geen demo-account beschikbaar. Dit wil niet zeggen dat ze er in de toekomst geen zullen lanceren, maar op dit moment is er geen.

Dat gezegd hebbende, is er geen minimale storting op Crypto Bank, dus u kunt de handel op het platform uitproberen met een relatief laag financieel risico.

Vergoedingen

Crypto Bank biedt professionele handel met industrie-lagere kosten. Dit betekent dat handelaren meer winst kunnen maken op hun transacties.

Zie de onderstaande informatie voor een gedetailleerd overzicht van de Crypto Bank vergoedingen.

De vergoedingenstructuur van Crypto Bank is gedifferentieerd op basis van het totale handelsvolume van uw account op maandelijkse basis. Hoe meer u handelt, hoe minder kosten u betaalt voor uw transactie.

Met derivaten kunt u op Crypto Bank zelfs een korting op de kosten krijgen als u liquiditeit toevoegt aan de boeken.

Het is ook belangrijk op te merken dat als u LEO (Crypto Bank‘ exchange token) bezit, u een korting kunt krijgen tot 25% op uw handelskosten.

Storting & Opname

Geld in en uit een cryptobeurs krijgen is de sleutel tot het al dan niet goed zijn van de beurs. Trage opnames kunnen klanten afschrikken. Laten we daarom eens kijken naar stortingen/opnames op Crypto Bank.

Stortingsmethodes

U kunt op Crypto Bank storten met alle cryptocurrencies die op de beurs vermeld staan en met 5 fiatvaluta’s.

Hier is een lijst van de meest populaire stortingsmethodes op de Crypto Bank beurs:

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • XRP
 • Litecoin
 • EOS
 • USD
 • GBP
 • YEN
 • CNH

Hoe storten op Crypto Bank

Een storting doen op Crypto Bank is vergelijkbaar met veel andere cryptocurrency beurzen. Ten eerste moet u het stortingsadres vinden voor de cryptocurrency of fiat die u wilt storten op de exchange. Zodra u dat heeft, moet u geld overmaken naar Crypto Bank, om dit te doen, kopieert u het adres en stuurt u uw crypto erheen (of een overschrijving voor fiat).

Hier is een stap-voor-stap handleiding voor het storten op Crypto Bank.

 1. Inloggen op Crypto Bank.com
 2. Ga naar ‚Portemonnee‘ en dan ‚Storten‘
 3. Selecteer de stortingsmethode en kopieer adres
 4. Stuur crypto/fiat naar dat crypto-adres/bankgegevens

Minimale storting

Er is geen minimum storting op Crypto Bank, maar de kleine stortingskosten kunnen kleine stortingen (onder $5) zinloos maken.

Zijn er stortingskosten op Crypto Bank?

Er is een stortingsvergoeding op Crypto Bank voor kleine stortingen (alles onder $1000 op het moment van storting). Deze vergoeding wordt aan u getoond wanneer u een storting doet en wordt berekend in de stortingsmethode die u kiest (zie screenshot hierboven).

Opname Methodes

Opnemen van Crypto Bank kan gedaan worden met elk van de geldige stortingsmethodes die hierboven vermeld staan. Om deze reden kunt u hoogstwaarschijnlijk geld opnemen in alle grote cryptocurrencies en fiatvaluta’s.

Kommentare sind geschlossen.